Dagelijkse communicatie met ouders in de kinderopvang

Makkelijke, snelle, transparante communicatie en korte lijnen met de ouders vinden wij belangrijk. We hebben daarom gezocht naar een manier van communiceren die daar bij past. Bitcare is een online software systeem voor de kinderopvang, waarbij de communicatie met ouders over hun kind en o.a de kindplanning in 1 systeem geïntegreerd is.

Op ieder moment van de dag kun je met de Bitcare app voor ouders precies zien hoe goed jouw kind het heeft op de kinderopvang. Zorgeloos werken en weten dat je kind in goede handen is. Hoe fijn is dat!

Via de Bitcare app worden gedurende de dag activiteiten en foto’s met je gedeeld. Ook kun je heel gemakkelijk chatten met de pedagogisch medewerkers op de groep. Verlof, verzuim, ruil-, extra- en flex-dagen zijn eenvoudig door je aan te vragen. De app 'Bitcare voor ouders' werkt zowel op Android, als op iOS devices.

In het ouderportaal, dat via een inlog op de computer in te zien is, heb je direct inzicht in het contract, de planning, documenten en facturen van je kind. Ook vind je hier het digitale dagboekje, waarin je precies het verloop van de dag met alle activiteiten en foto's kan inzien.