Troetels

Onze locatie Troetels is sinds 2001 een begrip in Vinkeveen. Laat je niet misleiden door het pand of het bedrijventerrein waar Troetels gevestigd is: wij leven hier aan de achterzijde, veelal in de ruime tuin aan het water.
Ook hier zijn we dus veel buiten te vinden. Lekker wandelen in het natuurgebied bij de Oude Spoordijk, op zoek naar de mooiste bloemen en luisteren naar bijzondere vogels. In het voorjaar leggen we samen met de kids ons moestuintje aan, zodat we in de zomer kunnen zien wat er dan allemaal te voorschijn komt. De kleintjes kunnen het hele jaar door heerlijk slapen in onze buitenbedjes.

Troetels biedt dagopvang in twee horizontale groepen: ‘De Bengeltjes’  0-2 jaar en ‘De Boefjes’ 2-4 jaar. Prettig aan deze indeling is o.a dat we de inrichting, het spelmateriaal en de activiteiten goed af kunnen stemmen op de behoeftes en interesses van de leeftijdsgroep.
Op woensdag en vrijdag bieden wij ook peuteropvang                   (peuterspeelzaal) aan.

Graag zelf komen kijken? Maak gelijk een afspraak voor een rondleiding. We laten u graag onze mooi gelegen locatie zien en beantwoorden alle vragen.