Het verhaal van Jeroen en Tieme

03 juni 2016

Soms duurt het best wel lang voordat je ouders komen, (hihi). Ze organiseren veel leuke spelletjes. Zoals een iglo bouwen van suikerklontjes en een soort glazuur, die van ons heeft het niet overleeft . Verder is er ook een (super) leuke 8+ kamer, daar hebben we de deur een keer geblokkeerd, toen kwam Dinja en die schrok zich een hoedje. Diana heeft ook de MKB idee van 2014 gewonnen, superleuk!!!.

Nog even de 8+ eigenlijk als we op de BSO zijn, zitten wij daar de hele dag. Ehhh, gewoon omdat het SUPERLEUK is. Trouwens, boven is het ook leuk, soms moet je je oren dichtknijpen maar verder is het superleuk!

En met Kerst hebben ze altijd een kerstlunch, dan hebben ze (mjam) kerstkoekjes, alleen dan hoor.  En ook bijzondere hagelslag met Smarties. En in de bus vanuit school is het ook altijd leuk, behalve als we moeten gaan tanken want dat duurt eeeuwig. Maar toen de weg eenrichtingsverkeer was gingen we uit ons dak, want de weg waar we toen over moesten was superhobbelig en ging soms een beetje scheef. Die weg noemde iedereen ‘de achtbaan’.

De honden zijn erg lief! Tijdens Sinterklaas mogen we onze schoen zetten en van de Goedheiligman krijgen we altijd cadeautjes en sinaasappel en wat pepernootjes voor thuis. Met Halloween gingen we met z’n allen (op dinsdag dus niet met Jeroen) naar de studio van Dinja om foto’s te maken voor Halloween. Ze schminkten je en je mocht een voorwerpje uitkiezen om vast te houden of hoe je maar wou.

Ze gingen een keer spreekwolkjes maken met daarin een boodschap, die hangen nu op de BSO.Ze hebben voor Nieuwjaar hartjes gemaakt met daarin: In 2016 ga ik………. Kortom, een superleuke BSO om van te genieten.

Tieme en Jeroen

Naar het overzicht